Ondanks quarantaine gaat Serious Request door voor Het Vergeten Kind (video)

Ondanks quarantaine gaat Serious Request door voor Het Vergeten Kind (video)

Ondanks quarantaine gaat <em>Serious Request</em> door voor <em>Het Vergeten Kind</em> (video) Slecht nieuws voor dj's Rob en Sophie in het Glazen Huis: beide testten positief op corona vandaag en dus mag er niemand meer op bezoek komen. Gelukkig kunnen en mogen ze met hun huidige symptomen door met plaatjes tegen betaling draaien om geld in te zamelen voor 'Het Vergeten Kind'. Radio-dj Barend testte negatief want die is niet kapot te krijgen! Serious Request 2022 is tot zaterdag 24 december te zien via onderstaande livestream. Je kunt het Glazen Huis 24 uur per dag volgen. Op Gids.tv zie je ook de hoogtepunten van Serious Request.

Slecht nieuws voor dj's Rob en Sophie in het Glazen Huis: beide testten positief op corona vandaag en dus mag er niemand meer op bezoek komen. Gelukkig kunnen en mogen ze met hun huidige symptomen door met plaatjes tegen betaling draaien om geld in te zamelen voor 'Het Vergeten Kind'. Radio-dj Barend testte negatief want die is niet kapot te krijgen!

Serious Request 2022 is tot zaterdag 24 december te zien via onderstaande livestream. Je kunt het Glazen Huis 24 uur per dag volgen. Op Gids.tv zie je ook de hoogtepunten van Serious Request.

Actuele video's

Meer actuele video's