Kerstspecial I Can See Your Voice donderdag bij RTL 4: bekijk de eerste beelden

Kerstspecial I Can See Your Voice donderdag bij RTL 4: bekijk de eerste beelden

Donderdag 22 december 2022 om 10:57

Donderdag kun je je alvast onderdompelen in kerstsferen, aangezien er een kerstspecial wordt uitgezonden van I Can See Your Voice. Het is de grote vraag of de kandidaten prachtig of juist heel vals zingen. Naast vaste juryleden Fred van Leer, Marieke Elsinga, Danny de Munk en Edsilia Rombley komt operazangeres Francis van Broekhuizen langs om de kandidaat te helpen met het ontmaskeren van de zangers en zangeressen.

Bekijk de eerste beelden van de I Can See Your Voice-kerstspecial hieronder.

De kerstspecial van I Can See Your Voice is donderdag 22 december om 20.35 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van I Can See Your Voice terugkijken bij Gids.tv.

Kerstspecial <em>I Can See Your Voice</em> donderdag bij RTL 4: bekijk de eerste beelden Donderdag kun je je alvast onderdompelen in kerstsferen, aangezien er een kerstspecial wordt uitgezonden van I Can See Your Voice. Het is de grote vraag of de kandidaten prachtig of juist heel vals zingen. Naast vaste juryleden Fred van Leer, Marieke Elsinga, Danny de Munk en Edsilia Rombley komt operazangeres Francis van Broekhuizen langs om de kandidaat te helpen met het ontmaskeren van de zangers en zangeressen. Bekijk de eerste beelden van de I Can See Your Voice-kerstspecial hieronder. De kerstspecial van I Can See Your Voice is donderdag 22 december om 20.35 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van I Can See Your Voice terugkijken bij Gids.tv. Hilarische beelden: showgirl Dewi zingt kneitervals in I Can See Your Voice Bekijk deze video » Gerard Joling denkt te weten wie de Flamingo is: "Monica Geuze, wat denk jij?" Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's