Zien: Missie 538 haalt recordbedrag van 4,2 miljoen euro op voor Prinses Máxima Centrum

Zien: Missie 538 haalt recordbedrag van 4,2 miljoen euro op voor Prinses Máxima Centrum

Zaterdag 24 december 2022 om 15:54

Radio 538 heeft de derde editie van actieweek Missie 538 een recordbedrag opgehaald voor het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie in Utrecht. De radiozender haalde 4,2 miljoen euro op, werd vandaag aan het einde van de actieweek bekendgemaakt.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: <em>Missie 538</em> haalt <em>recordbedrag</em> van 4,2 miljoen euro op voor <em>Prinses Máxima Centrum</em> Radio 538 heeft de derde editie van actieweek Missie 538 een recordbedrag opgehaald voor het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie in Utrecht. De radiozender haalde 4,2 miljoen euro op, werd vandaag aan het einde van de actieweek bekendgemaakt. Tekst gaat verder onder de video. Missie 538De afgelopen week werd op verschillende manieren geld ingezameld voor het goede doel. In ruil voor donaties werden massaal platen aangevraagd en er werden in totaal bijna duizend acties vanuit het hele land opgestart. Ook veilden bekende Nederlanders bijzondere items. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Missie 538: Liselot en Wopke Hoekstra openhartig over zoon die leverkanker kreeg Bekijk deze video » Missie 538 voor Prinses Máxima Centrum: bekijk terugblik op bijzondere week Bekijk deze video »
Nieuws :

Missie 538
De afgelopen week werd op verschillende manieren geld ingezameld voor het goede doel. In ruil voor donaties werden massaal platen aangevraagd en er werden in totaal bijna duizend acties vanuit het hele land opgestart. Ook veilden bekende Nederlanders bijzondere items.

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's