William Rutten in BEAU: "Afscheid Rob de Nijs mooiste moment van het jaar"

William Rutten in BEAU: "Afscheid Rob de Nijs mooiste moment van het jaar"

Zaterdag 24 december 2022 om 12:56

Hieronder zie je een fragment uit Beau van vrijdag 23 december. Je kunt ook deze hele uitzending van Beau terugkijken op Gids.tv.

In veel opzichten was 2022 een jaar om niet erg vrolijk van te worden. Maar er waren dit jaar ook genoeg positieve gebeurtenissen, dingen waar we vrolijk van werden en die ons hoop gaven. William Rutten vertelt in BEAU dat het afscheid van Rob de Nijs voor hem persoonlijk het mooiste moment van het jaar was.

Bekijk het fragment van Beau in de video hieronder. Heb je Beau gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

<em>William Rutten</em> in <em>BEAU</em>: &quot;Afscheid Rob de Nijs mooiste moment van het jaar&quot; Hieronder zie je een fragment uit Beau van vrijdag 23 december. Je kunt ook deze hele uitzending van Beau terugkijken op Gids.tv. In veel opzichten was 2022 een jaar om niet erg vrolijk van te worden. Maar er waren dit jaar ook genoeg positieve gebeurtenissen, dingen waar we vrolijk van werden en die ons hoop gaven. William Rutten vertelt in BEAU dat het afscheid van Rob de Nijs voor hem persoonlijk het mooiste moment van het jaar was. Bekijk het fragment van Beau in de video hieronder. Heb je Beau gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
William Rutten in BEAU: "Afscheid Rob de Nijs mooiste moment van het jaar"

Actuele video's

Meer actuele video's