Robert ten Brink over kerstspecial All You Need Is Love: 'Zwitserse Alpen en huilende oma's'

Robert ten Brink over kerstspecial All You Need Is Love: 'Zwitserse Alpen en huilende oma's'

Zaterdag 24 december 2022 om 13:36

Hieronder zie je een fragment uit Beau van vrijdag 23 december. Je kunt ook deze hele uitzending van Beau terugkijken op Gids.tv.

Pak de tissues er maar vast bij, want vanavond is het weer tijd voor de kerstspecial van All You Need Is Love. De enige echte Dr. Love Robert ten Brink vertelt in BEAU wat we kunnen verwachten van de zoetsappige kerstspecial.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Robert ten Brink</em> over kerstspecial <em>All You Need Is Love</em>: 'Zwitserse Alpen en huilende oma's' Hieronder zie je een fragment uit Beau van vrijdag 23 december. Je kunt ook deze hele uitzending van Beau terugkijken op Gids.tv. Pak de tissues er maar vast bij, want vanavond is het weer tijd voor de kerstspecial van All You Need Is Love. De enige echte Dr. Love Robert ten Brink vertelt in BEAU wat we kunnen verwachten van de zoetsappige kerstspecial. Tekst gaat verder onder de video. KerstspecialDoor corona kon Ten Brink vorig jaar geen gasten ontvangen in de studio, maar dit jaar belooft het weer een gezellig feest zoals vanouds te worden vol met hartverwarmende herenigingen en romantische verrassingen. Met onder andere de Zwitserse Alpen en huilende oma's. Bekijk het fragment van Beau in de video hierboven. De All You Need Is Love Kerstspecial van 2022 is zaterdag 24 december om 20.00 uur te zien op RTL 4. Na afloop kun je de All You Need Is Love Kerstspecial terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Robert ten Brink over kerstspecial All You Need Is Love: 'Zwitserse Alpen en huilende oma's'

Kerstspecial
Door corona kon Ten Brink vorig jaar geen gasten ontvangen in de studio, maar dit jaar belooft het weer een gezellig feest zoals vanouds te worden vol met hartverwarmende herenigingen en romantische verrassingen. Met onder andere de Zwitserse Alpen en huilende oma's.

Bekijk het fragment van Beau in de video hierboven. De All You Need Is Love Kerstspecial van 2022 is zaterdag 24 december om 20.00 uur te zien op RTL 4. Na afloop kun je de All You Need Is Love Kerstspecial terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's