Roxeanne Hazes schittert in MAX Kerstconcert met 'Ooit komt nooit meer'

Roxeanne Hazes schittert in MAX Kerstconcert met 'Ooit komt nooit meer'

Zondag 25 december 2022 om 16:39

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van het MAX Kerstconcert. Je kunt hier ook de hele uitzending van MAX Kerstconcert terugkijken bij Gids.tv.

<em>Roxeanne Hazes</em> schittert in <em>MAX Kerstconcert</em> met 'Ooit komt nooit meer' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van het MAX Kerstconcert. Je kunt hier ook de hele uitzending van MAX Kerstconcert terugkijken bij Gids.tv. Met haar vertolking van het lied ‘Ooit komt nooit meer’ maakte Roxeanne Hazes in 'Beste zangers' dit jaar veel indruk. Het is één van de eerste liedjes geschreven door Jaap Reesema en wederom schittert Roxeanne ermee en nu bij MAX Kerstconcert op het podium. Bekijk het volledige fragment hierboven. Je kunt het hele concert en alle optredens van het MAX Kerstconcert terugkijken op Gids.tv.
TV :
Roxeanne Hazes schittert in MAX Kerstconcert met 'Ooit komt nooit meer'

Met haar vertolking van het lied ‘Ooit komt nooit meer’ maakte Roxeanne Hazes in 'Beste zangers' dit jaar veel indruk. Het is één van de eerste liedjes geschreven door Jaap Reesema en wederom schittert Roxeanne ermee en nu bij MAX Kerstconcert op het podium.

Bekijk het volledige fragment hierboven. Je kunt het hele concert en alle optredens van het MAX Kerstconcert terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's