Frans Bauer: 'Zo gaat het nu met Mariska, na een andere kerst dan normaal' (Koffietijd)

Frans Bauer: 'Zo gaat het nu met Mariska, na een andere kerst dan normaal' (Koffietijd)

De kerst van de familie Bauer was dit jaar anders dan normaal: 'Normaal gourmetten we altijd thuis maar door de gebeurtenissen van het afgelopen jaar zijn we dit jaar met z'n allen vertrokken naar een restaurant en dat was geweldig', vertelt Frans.

Hoe gaat met met Mariska?
De zanger doelt daarmee op het herseninfarct dat zijn vrouw Mariska begin dit jaar kreeg en die het leven van het gezin aardig op zijn kop zette. Hoe is het nu met haar? 'Het gaat eigenlijk boven verwachting goed. We zijn heel erg trots op haar. We waren al hecht met z'n allen maar door dit soort gebeurtenissen in het gezin ga je toch wel stilstaan bij hoe betrekkelijk alles is.'

Bekijk het fragment van Koffietijd hieronder

Frans Bauer: 'Zo gaat het nu met Mariska, na een andere kerst dan normaal' (<em>Koffietijd</em>) De kerst van de familie Bauer was dit jaar anders dan normaal: 'Normaal gourmetten we altijd thuis maar door de gebeurtenissen van het afgelopen jaar zijn we dit jaar met z'n allen vertrokken naar een restaurant en dat was geweldig', vertelt Frans. Hoe gaat met met Mariska?De zanger doelt daarmee op het herseninfarct dat zijn vrouw Mariska begin dit jaar kreeg en die het leven van het gezin aardig op zijn kop zette. Hoe is het nu met haar? 'Het gaat eigenlijk boven verwachting goed. We zijn heel erg trots op haar. We waren al hecht met z'n allen maar door dit soort gebeurtenissen in het gezin ga je toch wel stilstaan bij hoe betrekkelijk alles is.' Bekijk het fragment van Koffietijd hieronder Bekijk ook Mariska Bauer wordt nooit meer de oude na herseninfarct (Shownieuws) Bekijk deze video » Quinty Trustfull: 'Dit zei ik tegen Monique Westenberg na zien Hazes-docu' (RTL Boulevard) Bekijk deze video »
TV :
Frans Bauer: 'Zo gaat het nu met Mariska, na een andere kerst dan normaal' (Koffietijd)

Actuele video's

Meer actuele video's