Zie: Montana Meiland en Dirk na 8 jaar uit elkaar

Zie: Montana Meiland en Dirk na 8 jaar uit elkaar

Montana Meiland en Dirk hebben na acht jaar een punt achter hun relatie gezet. Dit heftige nieuws maken ze vlak na kerst bekend. Op Instagram schrijft Montana wat de reden is. "We hebben mooie momenten met elkaar beleefd, maar soms komt er een tijd om elkaar los te laten. We hebben elkaar lief maar gaan ieder ons eigen weg."

Montana vangt boeket van Maxime
Erica en Martien Meiland deden in de podcast Wat Goéééd! een boekje open over de bruiloft van hun dochter Maxime. Montana leek niet erg happig op het vangen van het boeket. Wellicht wist zij toen al dat de relatie geen toekomst had. Het lot wilde wat anders, want Montana ving het boeket.

Bekijk hieronder de video van familie Meiland.

Zie: <em>Montana Meiland</em> en Dirk na 8 jaar uit elkaar Montana Meiland en Dirk hebben na acht jaar een punt achter hun relatie gezet. Dit heftige nieuws maken ze vlak na kerst bekend. Op Instagram schrijft Montana wat de reden is. "We hebben mooie momenten met elkaar beleefd, maar soms komt er een tijd om elkaar los te laten. We hebben elkaar lief maar gaan ieder ons eigen weg." Montana vangt boeket van MaximeErica en Martien Meiland deden in de podcast Wat Goéééd! een boekje open over de bruiloft van hun dochter Maxime. Montana leek niet erg happig op het vangen van het boeket. Wellicht wist zij toen al dat de relatie geen toekomst had. Het lot wilde wat anders, want Montana ving het boeket. Bekijk hieronder de video van familie Meiland. Bekijk ook Kerstavond op tv: All You Need Is Love, André Rieu of de Meilandjes? (Shownieuws) Bekijk deze video » Kerst met de familie Meiland: bekijk de eerste beelden Bekijk deze video » Kerst met de familie Meiland gemist? Volgepakte koffer van Montana is te zwaar voor Martien Bekijk deze video »
Entertainment :
Zie: Montana Meiland en Dirk na 8 jaar uit elkaar

Actuele video's

Meer actuele video's