Alles voor de bruiloft vanaf 25 januari op NPO 3: bekijk de eerste beelden

Alles voor de bruiloft vanaf 25 januari op NPO 3: bekijk de eerste beelden

Binnenkort kun je kijken naar het nieuwe programma Alles voor de bruiloft, waarin je kunt volgen hoe Nina en Susanna de meest bijzondere bruiloften organiseren in binnen- en buitenland. Je leert ook de bruidsparen kennen die naar de mooiste dag van hun leven toeleven. Maar in de organisatie van een trouwerij gaat natuurlijk weleens wat mis. Wat doen de dames als een neon sign in Madrid staat in plaats van Barcelona?

Bekijk de eerste beelden van Alles voor de bruiloft in de video hieronder.

Alles voor de bruiloft is vanaf woensdag 25 januari elke week om 21.15 uur te zien op NPO 3. Vanaf dan kun je alle afleveringen van Alles voor de bruiloft terugkijken bij Gids.tv.

<em>Alles voor de bruiloft</em> vanaf 25 januari op NPO 3: bekijk de eerste beelden Binnenkort kun je kijken naar het nieuwe programma Alles voor de bruiloft, waarin je kunt volgen hoe Nina en Susanna de meest bijzondere bruiloften organiseren in binnen- en buitenland. Je leert ook de bruidsparen kennen die naar de mooiste dag van hun leven toeleven. Maar in de organisatie van een trouwerij gaat natuurlijk weleens wat mis. Wat doen de dames als een neon sign in Madrid staat in plaats van Barcelona? Bekijk de eerste beelden van Alles voor de bruiloft in de video hieronder. Alles voor de bruiloft is vanaf woensdag 25 januari elke week om 21.15 uur te zien op NPO 3. Vanaf dan kun je alle afleveringen van Alles voor de bruiloft terugkijken bij Gids.tv. Laatste Chateau Meiland: Martien in tranen op bruiloft Maxime en Leroy Bekijk deze video » Zie: Montana Meiland en Dirk na 8 jaar uit elkaar Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's