Oudejaarsconference Guido Weijers: 'Ademhalen met Wim Hof & hekel aan cancelculture' (video)

Oudejaarsconference Guido Weijers: 'Ademhalen met Wim Hof & hekel aan cancelculture' (video)

Vrijdag 30 december 2022 om 12:36

Cabaretier Guido Weijers is zaterdag, op oudjaarsdag, opnieuw te zien met zijn Oudejaarsconference. Wat kunnen we zoal verwachten? 'We gaan onder andere ademhalen en afkoelen met Wim Hof', vertelt hij bij Koffietijd.

Cancelculture
Ook de oorlog in Oekraïne, het WK in Qatar en het schandaal rondom The Voice of Holland zullen voorbij gaan komen. Dat geldt ook voor de cancelculture, waar Weijers nogal een hekel aan blijkt te hebben: 'IAan dat we met zijn allen hopen dat BN'ers weer wat fout hebben gedaan.'

Bekijk het hele gesprek met Guido Weijers en een voorproefje van zijn Oudejaarsconference hieronder

Oudejaarsconference <em>Guido Weijers</em>: 'Ademhalen met Wim Hof &amp; hekel aan <em>cancelculture</em>' (video) Cabaretier Guido Weijers is zaterdag, op oudjaarsdag, opnieuw te zien met zijn Oudejaarsconference. Wat kunnen we zoal verwachten? 'We gaan onder andere ademhalen en afkoelen met Wim Hof', vertelt hij bij Koffietijd. CancelcultureOok de oorlog in Oekraïne, het WK in Qatar en het schandaal rondom The Voice of Holland zullen voorbij gaan komen. Dat geldt ook voor de cancelculture, waar Weijers nogal een hekel aan blijkt te hebben: 'IAan dat we met zijn allen hopen dat BN'ers weer wat fout hebben gedaan.' Bekijk het hele gesprek met Guido Weijers en een voorproefje van zijn Oudejaarsconference hieronder Guido Weijers: De Oudejaarsconference 2022 is op zaterdag 31 december om 20.00 uur te zien op RTL 4. Heb je de oudejaarsconference gemist? Je kunt de hele oudejaarsconference van Guido Weijers terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Maik de Boer over kaars-rel Johan Derksen: 'Dit doe IK met een kaars' (RTL Boulevard) Bekijk deze video » Rochelende Bertus krijgt sneer in Lang Leve de Liefde: 'Houd je hand voor je mond, leugenaar!' Bekijk deze video »
TV :
Oudejaarsconference Guido Weijers: 'Ademhalen met Wim Hof & hekel aan cancelculture' (video)

Guido Weijers: De Oudejaarsconference 2022 is op zaterdag 31 december om 20.00 uur te zien op RTL 4. Heb je de oudejaarsconference gemist? Je kunt de hele oudejaarsconference van Guido Weijers terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's