Vrijdag is de finale van The Masked Singer: ‘Groots en meeslepend!’

Vrijdag is de finale van The Masked Singer: ‘Groots en meeslepend!’

Vrijdag 30 december 2022 om 12:55

Loretta Schrijver en Carlo Boszhard zijn helemaal klaar voor de grote finale van The Masked Singer van vrijdagavond. Ze blikken alvast vooruit op de spectaculaire show waarin eindelijk duidelijk wordt wie de winnaar is en wie achter dat masker schuilgaat. De panelleden beloven dat de show ‘groots en meeslepend’ wordt, en goud…

Bekijk de video van The Masked Singer hieronder.

De finale van The Masked Singer is vrijdag 30 december om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv.

Vrijdag is de finale van <em>The Masked Singer</em>: ‘Groots en meeslepend!’ Loretta Schrijver en Carlo Boszhard zijn helemaal klaar voor de grote finale van The Masked Singer van vrijdagavond. Ze blikken alvast vooruit op de spectaculaire show waarin eindelijk duidelijk wordt wie de winnaar is en wie achter dat masker schuilgaat. De panelleden beloven dat de show ‘groots en meeslepend’ wordt, en goud… Bekijk de video van The Masked Singer hieronder. De finale van The Masked Singer is vrijdag 30 december om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv. SPOILER: onthulling De Bijenkoningin in halve finale The Masked Singer (video) Bekijk deze video » Loretta Schrijver: 'Ik doe niks aan kerst' (Koffietijd) Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's