SPOILER: de Tijger wint The Masked Singer 2022 en onthult zichzelf (video)

SPOILER: de Tijger wint The Masked Singer 2022 en onthult zichzelf (video)

Hieronder zie je een fragment uit The Masked Singer van vrijdag 30 december. Je kan de hele uitzending van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv.

De winnaar van The Masked Singer 2022 is niemand minder dan de Tijger. Maar wie zit er toch in het pak? Bekijk de onthulling hieronder.

Lees verder onder de video.

SPOILER: de Tijger wint <em>The Masked Singer 2022</em> en onthult zichzelf (video) Hieronder zie je een fragment uit The Masked Singer van vrijdag 30 december. Je kan de hele uitzending van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv. De winnaar van The Masked Singer 2022 is niemand minder dan de Tijger. Maar wie zit er toch in het pak? Bekijk de onthulling hieronder. Lees verder onder de video. VerbazingNa weken te hebben gestreden, kan er maar één karakter met de winst vandoor gaan. Met zijn bijzondere en excentrieke optredens heeft hij de harten van de panelleden en het publiek verovert. Welk karakter pakt de titel en wie zit er toch in het pak? De onthulling zorgt in ieder geval bij de meeste panelleden voor grote verbazing. Achter het masker zit namelijk niemand minder dan Jeroen van der Boom. The Masked Singer zie je elke vrijdag om 20.00 uur op RTL4. Je kan de beste fragmenten van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv.
TV :
SPOILER: de Tijger wint The Masked Singer 2022 en onthult zichzelf (video)

Verbazing
Na weken te hebben gestreden, kan er maar één karakter met de winst vandoor gaan. Met zijn bijzondere en excentrieke optredens heeft hij de harten van de panelleden en het publiek verovert. Welk karakter pakt de titel en wie zit er toch in het pak? De onthulling zorgt in ieder geval bij de meeste panelleden voor grote verbazing. Achter het masker zit namelijk niemand minder dan Jeroen van der Boom.

The Masked Singer zie je elke vrijdag om 20.00 uur op RTL4. Je kan de beste fragmenten van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's