Spraakmakend interview prins Harry: ‘Ze tonen geen bereidheid tot verzoening’

Spraakmakend interview prins Harry: ‘Ze tonen geen bereidheid tot verzoening’

Na de Netflix-serie Harry & Meghan komt prins Harry opnieuw met zijn verhaal naar buiten. In de eerste beelden is te zien dat hij wederom een boekje opendoet over de Britse koninklijke familie. En hij uit zware beschuldigingen aan hun adres...

Lees verder onder de video.

Spraakmakend interview <em>prins Harry</em>: ‘Ze tonen geen bereidheid tot verzoening’ Na de Netflix-serie Harry & Meghan komt prins Harry opnieuw met zijn verhaal naar buiten. In de eerste beelden is te zien dat hij wederom een boekje opendoet over de Britse koninklijke familie. En hij uit zware beschuldigingen aan hun adres... Lees verder onder de video. Prins Harry wil familie, maar geen instituut“Ik wil een familie, niet een instituut”, is een van de zinnen die Harry uitspreekt in de promo. Ook zegt hij dat de royals liever hebben dat hij en zijn vrouw Meghan Markle als de vijanden worden gezien. Harry vertelt dat hij graag zijn vader en broer terug wil, maar volgens hem geldt dat niet voor koning Charles en prins William. “Ze hebben absoluut geen bereidheid getoond voor een verzoening.” Bekijk de promo voor het interview met prins Harry hierboven. Het interview is zondag 8 januari om 22.00 uur te zien bij de Britse zender ITV1 en vervolgens te streamen bij Videoland.. Zien: trailer van docuserie Harry & Meghan met onthullingen en tranen Bekijk deze video » Marc-Marie Huijbregts in BEAU over schreeuwende prins William: 'Smerige spelletjes gespeeld' Bekijk deze video »
Royals :
Spraakmakend interview prins Harry: ‘Ze tonen geen bereidheid tot verzoening’

Prins Harry wil familie, maar geen instituut
“Ik wil een familie, niet een instituut”, is een van de zinnen die Harry uitspreekt in de promo. Ook zegt hij dat de royals liever hebben dat hij en zijn vrouw Meghan Markle als de vijanden worden gezien. Harry vertelt dat hij graag zijn vader en broer terug wil, maar volgens hem geldt dat niet voor koning Charles en prins William. “Ze hebben absoluut geen bereidheid getoond voor een verzoening.”

Bekijk de promo voor het interview met prins Harry hierboven. Het interview is zondag 8 januari om 22.00 uur te zien bij de Britse zender ITV1 en vervolgens te streamen bij Videoland..

Actuele video's

Meer actuele video's