Evert kritisch op Oudejaarsconference Claudia de Breij: "Ik vond het tegenvallen" (video)

Evert kritisch op Oudejaarsconference Claudia de Breij: "Ik vond het tegenvallen" (video)

Dinsdag 3 januari 2023 om 20:11

Evert is behoorlijk teleurgesteld in Claudia de Breij. Hij is enorm fan van de artiest, maar dat is toch wel een stukje minder geworden na haar Oudejaarsconference.

Evert kritisch op <em>Oudejaarsconference</em> Claudia de Breij: &quot;Ik vond het tegenvallen&quot; (video) Evert is behoorlijk teleurgesteld in Claudia de Breij. Hij is enorm fan van de artiest, maar dat is toch wel een stukje minder geworden na haar Oudejaarsconference. Domper"Ze reageert helemaal nergens op, het management reageert er niet op. Het lijkt erop dat de Oudejaarsconference voor haarzelf een domper is", aldus Evert na een eigen kritische noot. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Bekijk ook Video: veel oud-tafelgasten De Wereld Draait Door houden mond over situatie Bekijk deze video » Rob de Nijs - Het is mooi geweest: bekende artiesten prijzen Rob de Nijs Bekijk deze video » Claudia de Breij over oudejaarsconference 2022: "Fantastisch om in Groningen te staan" (video) Bekijk deze video »
TV :

Domper
"Ze reageert helemaal nergens op, het management reageert er niet op. Het lijkt erop dat de Oudejaarsconference voor haarzelf een domper is", aldus Evert na een eigen kritische noot.

Bekijk de video van Shownieuws hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's