Johan Derksen in De 10 Vragen over drie eenheid: "John de Mol wilde één iemand van ons er niet bij"

Johan Derksen in De 10 Vragen over drie eenheid: "John de Mol wilde één iemand van ons er niet bij"

Johan Derksen bekent aan Rob Kemps in zijn programma De 10 Vragen' dat John de Mol hen al eerder had benaderd als opvolgers van Barend en van Dorp. John had destijds één iemand van de drie eenheid niet nodig. Maar zonder diegene ging het feestje niet door.

Bekijk het fragment van De 10 vragen hieronder

<em>Johan Derksen</em> in <em>De 10 Vragen</em> over drie eenheid: &quot;John de Mol wilde één iemand van ons er niet bij&quot; Johan Derksen bekent aan Rob Kemps in zijn programma De 10 Vragen' dat John de Mol hen al eerder had benaderd als opvolgers van Barend en van Dorp. John had destijds één iemand van de drie eenheid niet nodig. Maar zonder diegene ging het feestje niet door. Bekijk het fragment van De 10 vragen hieronder De 10 Vragen is tot en met 6 januari dagelijks om 21.30 uur te zien op SBS6 en KIJK.nl. Je kunt alle afleveringen van De 10 vragen terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Jeroen Pauw: 'Ik voelde opluchting toen mijn moeder overleed' Bekijk deze video » Johan Derksen: 'Dit is mijn onvervulde wens' (De 10 vragen) Bekijk deze video » ZIEN: Richard Groenendijk vulde condooms met water om geaardheid te verbergen Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

De 10 Vragen is tot en met 6 januari dagelijks om 21.30 uur te zien op SBS6 en KIJK.nl. Je kunt alle afleveringen van De 10 vragen terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's