Marieke de Hoon legt uit om welke drie redenen militairen mensen martelen (Op1)

Marieke de Hoon legt uit om welke drie redenen militairen mensen martelen (Op1)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 3 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Marieke de Hoon</em> legt uit om welke drie redenen militairen mensen <em>martelen</em> (<em>Op1</em>) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 3 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Vandaag werd bekend dat de Oekraïense politie minstens 25 Russische martelkamers heeft gevonden in Charkov. Volgens docent internationaal strafrecht Marieke de Hoon is het martelen een systematisch en wijdverspreide activiteit. Al sinds 2014 zijn er signalen vanuit de bezette delen van de Donbas dat de Russen er martelpraktijken hanteerden. In Op1 vertelt Marieke welke drie redenen soldaten hebben om mensen te martelen. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Marieke de Hoon legt uit om welke drie redenen militairen mensen martelen (Op1)

Vandaag werd bekend dat de Oekraïense politie minstens 25 Russische martelkamers heeft gevonden in Charkov. Volgens docent internationaal strafrecht Marieke de Hoon is het martelen een systematisch en wijdverspreide activiteit. Al sinds 2014 zijn er signalen vanuit de bezette delen van de Donbas dat de Russen er martelpraktijken hanteerden. In Op1 vertelt Marieke welke drie redenen soldaten hebben om mensen te martelen.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's