Longarts slaat alarm in Op1: 'Ziekenhuizen kunnen griepgevallen niet meer aan' (video)

Longarts slaat alarm in Op1: 'Ziekenhuizen kunnen griepgevallen niet meer aan' (video)

Woensdag 4 januari 2023 om 22:54

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 4 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Terwijl het griepvirus om zich heen grijpt, stijgt ook het aantal coronabesmettingen. En het effect van de feestdagen komt er nog aan. Leon van den Toorn, longarts aan het Erasmus MC, waarschuwt voor grote problemen in de ziekenhuizen in Op1.

Lees verder onder de video.

Longarts slaat alarm in <em>Op1</em>: 'Ziekenhuizen kunnen griepgevallen niet meer aan' (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 4 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Terwijl het griepvirus om zich heen grijpt, stijgt ook het aantal coronabesmettingen. En het effect van de feestdagen komt er nog aan. Leon van den Toorn, longarts aan het Erasmus MC, waarschuwt voor grote problemen in de ziekenhuizen in Op1. Lees verder onder de video. GriepZiekenhuizen kunnen het aantal zieken nauwelijks nog aan. Longarts Leon Toorn slaat alarm. 'Maar een klein percentage van het totaal komt in het ziekenhuis, maar als het totaal groot wordt, wordt het aantal mensen in het ziekenhuis ook groter.' Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Longarts slaat alarm in Op1: 'Ziekenhuizen kunnen griepgevallen niet meer aan' (video)

Griep
Ziekenhuizen kunnen het aantal zieken nauwelijks nog aan. Longarts Leon Toorn slaat alarm. 'Maar een klein percentage van het totaal komt in het ziekenhuis, maar als het totaal groot wordt, wordt het aantal mensen in het ziekenhuis ook groter.'

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's