Op1: ligt er een nazi-miljoenenschat in Ommeren? 'Ik heb enige twijfel' (video)

Op1: ligt er een nazi-miljoenenschat in Ommeren? 'Ik heb enige twijfel' (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 4 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Op1</em>: ligt er een nazi-miljoenenschat in Ommeren? 'Ik heb enige twijfel' (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 4 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Ligt er nog een nazi-schat ter waarde van miljoenen begraven in het Betuwse dorp Ommeren? Dat is de grote vraag nadat er gisteren een kaart met aanwijzingen naar de verborgen schat naar boven kwam uit het archief van het Nederlands Beheerinstituut. Oud-burgemeester Klaas Tammes woont op de plek waar de schat zou moeten liggen en vertelde vanavond bij Op1 waar de schat begraven kan zijn. 'Ik heb wel enige twijfel, want er is na de oorlog vaak gezocht. Het is natuurlijk wel een jongensboek met die kaart en drie bomen.' Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1: ligt er een nazi-miljoenenschat in Ommeren? 'Ik heb enige twijfel' (video)

Ligt er nog een nazi-schat ter waarde van miljoenen begraven in het Betuwse dorp Ommeren? Dat is de grote vraag nadat er gisteren een kaart met aanwijzingen naar de verborgen schat naar boven kwam uit het archief van het Nederlands Beheerinstituut. Oud-burgemeester Klaas Tammes woont op de plek waar de schat zou moeten liggen en vertelde vanavond bij Op1 waar de schat begraven kan zijn. 'Ik heb wel enige twijfel, want er is na de oorlog vaak gezocht. Het is natuurlijk wel een jongensboek met die kaart en drie bomen.'

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's