Op1: Alex zat opgesloten in kast tijdens urenlange gijzeling Apple Store: 'Doodsangst'

Op1: Alex zat opgesloten in kast tijdens urenlange gijzeling Apple Store: 'Doodsangst'

Woensdag 4 januari 2023 om 23:51

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 4 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Op1</em>: Alex zat opgesloten in kast tijdens urenlange gijzeling <em>Apple Store</em>: 'Doodsangst' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 4 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Tijdens de geruchtmakende gijzeling in de Apple Store aan het Leidseplein in Amsterdam stond medewerker Alex Manuputty ruim vier uur lang doodsangsten uit in de bezemkast van de winkel. Vanuit die kast wist hij drie klanten veilig te houden en de politie te helpen bij het stoppen van de gijzeling. Bijna een jaar na de gijzeling deed Manuputty bij Op1 voor het eerst zijn verhaal op tv. 'Je zit in een kast, dus je weet niet wat er om je heen gebeurt. (...) We stonden doodsangsten uit.' Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1: Alex zat opgesloten in kast tijdens urenlange gijzeling Apple Store: 'Doodsangst'

Tijdens de geruchtmakende gijzeling in de Apple Store aan het Leidseplein in Amsterdam stond medewerker Alex Manuputty ruim vier uur lang doodsangsten uit in de bezemkast van de winkel. Vanuit die kast wist hij drie klanten veilig te houden en de politie te helpen bij het stoppen van de gijzeling. Bijna een jaar na de gijzeling deed Manuputty bij Op1 voor het eerst zijn verhaal op tv. 'Je zit in een kast, dus je weet niet wat er om je heen gebeurt. (...) We stonden doodsangsten uit.'

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's