Op1: André Cats over normenkader tegen grensoverschrijdend gedrag in sportwereld

Op1: André Cats over normenkader tegen grensoverschrijdend gedrag in sportwereld

Donderdag 5 januari 2023 om 08:54

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 4 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

André Cats van het NOC NSF en turncoach Nico Zijp vertellen bij Op1 meer over strenge richtlijnen die worden opgesteld tegen grensoverschrijdend gedrag in de sportwereld. Er zijn 1400 klachten binnengekomen over grensoverschrijdend gedrag in de sport en dat is behoorlijk veel, wellicht kan een ‘normenkader’ hier iets aan veranderen.

Bekijk het fragment van Op1 hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

<em>Op1</em>: André Cats over normenkader tegen grensoverschrijdend gedrag in sportwereld Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 4 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. André Cats van het NOC NSF en turncoach Nico Zijp vertellen bij Op1 meer over strenge richtlijnen die worden opgesteld tegen grensoverschrijdend gedrag in de sportwereld. Er zijn 1400 klachten binnengekomen over grensoverschrijdend gedrag in de sport en dat is behoorlijk veel, wellicht kan een ‘normenkader’ hier iets aan veranderen. Bekijk het fragment van Op1 hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1: André Cats over normenkader tegen grensoverschrijdend gedrag in sportwereld

Actuele video's

Meer actuele video's