Op1: Alex Manuputty keek recht in loop vuurwapen bij gijzeling in Apple Store

Op1: Alex Manuputty keek recht in loop vuurwapen bij gijzeling in Apple Store

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 4 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Het is alweer bijna een jaar geleden dat de gijzeling plaatsvond in de Appel Store aan het Leidseplein in Amsterdam. Medewerker Alex Manuputty doet bij Op1 zijn verhaal. Hij hoorde schoten in de winkel en wist dat het foute boel was. "Op het moment dat ik wegloop kijk ik eigenlijk recht in zijn loop. Ik dacht dat hij het af ging drukken en dacht: dit is het laatste." Alex maakte met zijn pasje een kast open om met een aantal klanten te schuilen. Uiteindelijk is de gijzelnemer aangereden door de politie en overleden.

Bekijk het fragment van Op1 hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

<em>Op1</em>: Alex Manuputty keek recht in loop vuurwapen bij gijzeling in Apple Store Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 4 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Het is alweer bijna een jaar geleden dat de gijzeling plaatsvond in de Appel Store aan het Leidseplein in Amsterdam. Medewerker Alex Manuputty doet bij Op1 zijn verhaal. Hij hoorde schoten in de winkel en wist dat het foute boel was. "Op het moment dat ik wegloop kijk ik eigenlijk recht in zijn loop. Ik dacht dat hij het af ging drukken en dacht: dit is het laatste." Alex maakte met zijn pasje een kast open om met een aantal klanten te schuilen. Uiteindelijk is de gijzelnemer aangereden door de politie en overleden. Bekijk het fragment van Op1 hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1: Alex Manuputty keek recht in loop vuurwapen bij gijzeling in Apple Store

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV