Britt Dekker over 'Ministars': "Het zijn kids die gaan optreden met hun allergrootste idool"

Britt Dekker over 'Ministars': "Het zijn kids die gaan optreden met hun allergrootste idool"

Vrijdag 6 januari is het dan eindelijk zover: de nieuwe muziekcompetitie 'Ministars' gaat van start! Britt Dekker presenteert deze nieuwe talentenjacht. In Shownieuws vertelt zij dat het een talentenjacht is met kids en wat zo bijzonder is: "Die gaan optreden met hun allergrootste idool", aldus een enthousiaste Britt.

Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder.

<em>Britt Dekker</em> over '<em>Ministars</em>': &quot;Het zijn kids die gaan optreden met hun allergrootste idool&quot; Vrijdag 6 januari is het dan eindelijk zover: de nieuwe muziekcompetitie 'Ministars' gaat van start! Britt Dekker presenteert deze nieuwe talentenjacht. In Shownieuws vertelt zij dat het een talentenjacht is met kids en wat zo bijzonder is: "Die gaan optreden met hun allergrootste idool", aldus een enthousiaste Britt. Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder. Ministars is vanaf vrijdag 6 januari om 20.30 uur wekelijks te zien op SBS6. Vanaf dan kun je elke aflevering van Ministars terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl. Bekijk ook Politie houdt Britt Dekker aan (video) Bekijk deze video » Media Inside Oudejaarsshow over turbulent 2022: 'Val van Matthijs van Nieuwkerk' Bekijk deze video » Zie: Britt Dekker eet wortels van stal Bekijk deze video »
Entertainment :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Ministars is vanaf vrijdag 6 januari om 20.30 uur wekelijks te zien op SBS6. Vanaf dan kun je elke aflevering van Ministars terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's