Louisa verwijdert nagels voor opdracht in Echte meisjes in de jungle: ‘E.T. phone home!’

Louisa verwijdert nagels voor opdracht in Echte meisjes in de jungle: ‘E.T. phone home!’

Maandag 9 januari 2023 om 11:34

Louisa maakt zich in Echte meisjes in de jungle klaar voor een opdracht en omdat ze met hout aan de slag moet besluit ze haar nepnagels ter plekke eraf te trekken. “Dat gaat niet met die nagels. Dus nu ben ik weer E.T. E.T. phone home!” De andere meiden lijken bewondering te hebben voor deze actie. Presentator Valerio Zeno vraagt of ze wel de nagels zo even wil opruimen, maar daar lijkt de diva geen zin in te hebben…

Bekijk de video van Echte meisjes in de jungle hieronder. Echte meisjes in de jungle is vanaf maandag 9 januari te streamen bij Videoland.

Louisa verwijdert nagels voor opdracht in <em>Echte meisjes in de jungle</em>: ‘E.T. phone home!’ Louisa maakt zich in Echte meisjes in de jungle klaar voor een opdracht en omdat ze met hout aan de slag moet besluit ze haar nepnagels ter plekke eraf te trekken. “Dat gaat niet met die nagels. Dus nu ben ik weer E.T. E.T. phone home!” De andere meiden lijken bewondering te hebben voor deze actie. Presentator Valerio Zeno vraagt of ze wel de nagels zo even wil opruimen, maar daar lijkt de diva geen zin in te hebben… Bekijk de video van Echte meisjes in de jungle hieronder. Echte meisjes in de jungle is vanaf maandag 9 januari te streamen bij Videoland. Channah Koerten over contact met Quentin: "Het gaat eigenlijk heel erg soepel" (RTL Boulevard) Bekijk deze video » Echte meisjes in de Jungle: Louisa in heftig gevecht met Esmée Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's