RTL Boulevard: Janice Blok wil zich meer richten op acteren en comedy

RTL Boulevard: Janice Blok wil zich meer richten op acteren en comedy

Maandag 9 januari 2023 om 15:38

Lees hier onze Gids.tv recensie over De Tatta's.

Veel mensen kennen Janice Blok wellicht als de ex van Donny Roelvink, maar deze 31-jarige infuencer werkt hard aan haar eigen carrière. Zo is ze momenteel te zien in Echte meisjes in de jungle maar ze heeft genoeg plannen. "Ik wil me veel meer richten op acteren en comedy", vertelt Janice, die ook schittert in de film De Tatta's. "Dat smaakt gewoon naar meer."

Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder. Echte meisjes in de jungle is vanaf maandag 9 januari te streamen bij Videoland.

<em>RTL Boulevard</em>: Janice Blok wil zich meer richten op acteren en comedy Lees hier onze Gids.tv recensie over De Tatta's. Veel mensen kennen Janice Blok wellicht als de ex van Donny Roelvink, maar deze 31-jarige infuencer werkt hard aan haar eigen carrière. Zo is ze momenteel te zien in Echte meisjes in de jungle maar ze heeft genoeg plannen. "Ik wil me veel meer richten op acteren en comedy", vertelt Janice, die ook schittert in de film De Tatta's. "Dat smaakt gewoon naar meer." Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder. Echte meisjes in de jungle is vanaf maandag 9 januari te streamen bij Videoland. Echte Meisjes in de Jungle is terug: dit zijn de deelneemsters, waaronder Michella Kox & Gaby Blaaser Bekijk deze video » Janice Blok in RTL Boulevard over allergische reactie: "Ik had ZO'N hoofd!" Bekijk deze video »
TV :
RTL Boulevard: Janice Blok wil zich meer richten op acteren en comedy

Actuele video's

Meer actuele video's