Filemon Wesselink zet vraagtekens bij probleem polarisatie: "Media werkelijkheid?" (HLF8)

Filemon Wesselink zet vraagtekens bij probleem polarisatie: "Media werkelijkheid?" (HLF8)

Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van dinsdag 10 januari. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv.

Corona, het klimaat of vluchtelingen, iedereen heeft er een mening over. Om die reden ontstaat er ook steeds vaker ruzie in Nederland. SIRE wil polarisatie tegengaan met nieuwe campagne. Filemon Wesselink is het niet helemaal eens met dit probleem: "Is het niet een soort media werkelijkheid die in het echte leven helemaal niet bestaat?"

<em>Filemon Wesselink</em> zet vraagtekens bij probleem <em>polarisatie</em>: &quot;Media werkelijkheid?&quot; (HLF8) Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van dinsdag 10 januari. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv. Corona, het klimaat of vluchtelingen, iedereen heeft er een mening over. Om die reden ontstaat er ook steeds vaker ruzie in Nederland. SIRE wil polarisatie tegengaan met nieuwe campagne. Filemon Wesselink is het niet helemaal eens met dit probleem: "Is het niet een soort media werkelijkheid die in het echte leven helemaal niet bestaat?" Bekijk de beelden van HLF8 hierboven. Je kunt alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Bekijk de beelden van HLF8 hierboven. Je kunt alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv

Actuele video's

Meer actuele video's