Cabaretier Boban doet knappe imitatie van Stefano Keizers in De slimste mens (video)

Cabaretier Boban doet knappe imitatie van Stefano Keizers in De slimste mens (video)

In De slimste mens gaf cabaretier Boban Benjamin Braspenning een knappe imitatie van zijn collega en oud-deelnemer Stefano Keizers!

Bekijk de beelden van De slimste mens hieronder.

De slimste mens is van maandag tot en met donderdag rond 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van De slimste mens terugkijken bij Gids.tv.

Cabaretier <em>Boban</em> doet knappe imitatie van <em>Stefano Keizers</em> in <em>De slimste mens</em> (video) In De slimste mens gaf cabaretier Boban Benjamin Braspenning een knappe imitatie van zijn collega en oud-deelnemer Stefano Keizers! Bekijk de beelden van De slimste mens hieronder. De slimste mens is van maandag tot en met donderdag rond 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van De slimste mens terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Milou Deelen toont bijzondere tatoeage in De slimste mens van vrouwelijk genotsorgaan (video) Bekijk deze video » Maarten van Rossem richt zich tot haters in De slimste mens: 'Kap met dat gelul!' Bekijk deze video » Stefano Keizers in Khalid & Sophie: "Ben altijd een vreemde eend in de bijt geweest" Bekijk deze video »


Actuele video's

Meer actuele video's