Op1 gemist? Thijs Zonneveld maakt comeback op z’n 42e als profwielrenner

Op1 gemist? Thijs Zonneveld maakt comeback op z’n 42e als profwielrenner

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 10 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Op1</em> gemist? <em>Thijs Zonneveld</em> maakt comeback op z’n 42e als profwielrenner Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 10 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Wielerjournalist Thijs Zonneveld was met pensioen maar hij kreeg er weer zin in en maakt z'n comeback als professioneel wielrenner in het strand- en gravel racen. "Jij bent inmiddels 42", informeert Tijs van den Brink hem op zachte toon. Thijs weet dat: “Ja, ik ben echt heel heel oud..." Waarom begint hij er dan weer aan? Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Thijs Zonneveld maakt comeback op z’n 42e als profwielrenner

Wielerjournalist Thijs Zonneveld was met pensioen maar hij kreeg er weer zin in en maakt z'n comeback als professioneel wielrenner in het strand- en gravel racen. "Jij bent inmiddels 42", informeert Tijs van den Brink hem op zachte toon. Thijs weet dat: “Ja, ik ben echt heel heel oud..." Waarom begint hij er dan weer aan?

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's