ZIEN: Monica Geuze in tranen bij Jinek na lieve woorden fan

ZIEN: Monica Geuze in tranen bij Jinek na lieve woorden fan

Woensdag 11 januari 2023 om 08:23

De afscheid nemende vlogster Monica Geuze raakte dinsdagavond duidelijk geëmotioneerd toen een paar van haar fans haar bij Jinek vertelden hoeveel ze de afgelopen jaren aan haar hebben gehad. Als een van hen haar bijvoorbeeld vertelt hoe lief ze voor mensen is die ze niet kent barst ze in tranen uit: 'Ik weet helemaal niet hoe ik hier op moet reageren, echt heel lief.'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van dinsdag 10 januari. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken via Gids.tv.

ZIEN: Monica Geuze in tranen bij <em>Jinek</em> na lieve woorden fan De afscheid nemende vlogster Monica Geuze raakte dinsdagavond duidelijk geëmotioneerd toen een paar van haar fans haar bij Jinek vertelden hoeveel ze de afgelopen jaren aan haar hebben gehad. Als een van hen haar bijvoorbeeld vertelt hoe lief ze voor mensen is die ze niet kent barst ze in tranen uit: 'Ik weet helemaal niet hoe ik hier op moet reageren, echt heel lief.' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van dinsdag 10 januari. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken via Gids.tv.
TV :
ZIEN: Monica Geuze in tranen bij Jinek na lieve woorden fan

Actuele video's

Meer actuele video's