Gerard Joling bemoeit zich met toiletbezoek zangeres DNA Singers: "Ze laat niks los"

Gerard Joling bemoeit zich met toiletbezoek zangeres DNA Singers: "Ze laat niks los"

DNA Singers staat op het punt om te beginnen. De zangers en zangeressen die het podium betreden, hebben allemaal een bekende zanger of zangeres in de familie. In de eerste aflevering bemoeit Gerard Joling zich al met het toiletbezoek van één van de zangeressen dus dat belooft veel goeds.

<em>Gerard Joling</em> bemoeit zich met toiletbezoek zangeres <em>DNA Singers</em>: &quot;Ze laat niks los&quot; DNA Singers staat op het punt om te beginnen. De zangers en zangeressen die het podium betreden, hebben allemaal een bekende zanger of zangeres in de familie. In de eerste aflevering bemoeit Gerard Joling zich al met het toiletbezoek van één van de zangeressen dus dat belooft veel goeds. Loslaten"Ze laat niks los", aldus Gerard Joling over de zangeres die het podium met stalen gezicht betreedt. Jeroen van Koningsbrugge legt de vergelijking direct met het toiletbezoek van de dame waarop Joling anticipeert en afdwaalt naar paarden... Bekijk de video van RTL hierboven. DNA Singers is vanaf donderdag 12 januari wekelijks om 20.30 uur te zien bij RTL 4. Vanaf dan kun je alle afleveringen van DNA Singers terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Robèrt berispt Famke Louise in Doorbakken: ‘Weet je wat dat kost, monnie of zo?’ Bekijk deze video » Glennis Grace: 'Ik ben mezelf zat' (video) Bekijk deze video » Famke Louise binnenkort mogelijk weer op de bühne: "Sta er weer voor open" (video) Bekijk deze video »

Loslaten
"Ze laat niks los", aldus Gerard Joling over de zangeres die het podium met stalen gezicht betreedt. Jeroen van Koningsbrugge legt de vergelijking direct met het toiletbezoek van de dame waarop Joling anticipeert en afdwaalt naar paarden...

Bekijk de video van RTL hierboven. DNA Singers is vanaf donderdag 12 januari wekelijks om 20.30 uur te zien bij RTL 4. Vanaf dan kun je alle afleveringen van DNA Singers terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV