Evert Santegoeds over scheiding Igone de Jongh en Thijs Römer: 'Berichtjes liegen niet'

Evert Santegoeds over scheiding Igone de Jongh en Thijs Römer: 'Berichtjes liegen niet'

Donderdag 12 januari 2023 om 09:01

Evert Santegoeds laat in Shownieuws zijn licht schijnen op de breuk van Igone de Jongh en Thijs Römer. Thijs wordt door twee meisjes, die destijds minderjarig waren, beschuldigd van seksueel grensoverschrijdend gedrag. Het is niet duidelijk wat precies de reden is van de scheiding, maar het lijkt erop dat deze beschuldigingen ermee te maken hebben. “Het nadeel van appjes versturen: die blijven bewaard ergens”, zegt Santegoeds. “Die berichtjes liegen niet, die zijn er.”

Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Evert Santegoeds over scheiding Igone de Jongh en <em>Thijs Römer</em>: 'Berichtjes liegen niet' Evert Santegoeds laat in Shownieuws zijn licht schijnen op de breuk van Igone de Jongh en Thijs Römer. Thijs wordt door twee meisjes, die destijds minderjarig waren, beschuldigd van seksueel grensoverschrijdend gedrag. Het is niet duidelijk wat precies de reden is van de scheiding, maar het lijkt erop dat deze beschuldigingen ermee te maken hebben. “Het nadeel van appjes versturen: die blijven bewaard ergens”, zegt Santegoeds. “Die berichtjes liegen niet, die zijn er.” Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Shownieuws: reageert Igone de Jongh op vervolging Thijs Römer? Bekijk deze video » Shownieuws: Igone de Jongh verbreekt relatie met Thijs Römer (video) Bekijk deze video »
Entertainment :

Actuele video's

Meer actuele video's