Jinek: wat laat de scan zien van een bijzonder dino-ei?

Jinek: wat laat de scan zien van een bijzonder dino-ei?

Donderdag 12 januari 2023 om 09:36

Hieronder zie je een fragment uit Jinek van woensdag 11 januari. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken op Gids.tv.

Maarten de Rijke, curator van het Oertijdmuseum, vertelt bij Jinek meer over de vondst van een bijzonder dino-ei. Er is nog weinig bekend over de ontwikkelingen van embryo’s van dinosaurussen in het ei, maar een scan laat nu zien wat er in het ei zit. Bij Jinek op de talkshowtafel liggen bijzondere vondsten ook uitgestald.

Bekijk het fragment van Jinek in de video hieronder. Heb je Jinek gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

<em>Jinek</em>: wat laat de scan zien van een bijzonder dino-ei? Hieronder zie je een fragment uit Jinek van woensdag 11 januari. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken op Gids.tv. Maarten de Rijke, curator van het Oertijdmuseum, vertelt bij Jinek meer over de vondst van een bijzonder dino-ei. Er is nog weinig bekend over de ontwikkelingen van embryo’s van dinosaurussen in het ei, maar een scan laat nu zien wat er in het ei zit. Bij Jinek op de talkshowtafel liggen bijzondere vondsten ook uitgestald. Bekijk het fragment van Jinek in de video hieronder. Heb je Jinek gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Jinek: wat laat de scan zien van een bijzonder dino-ei?

Actuele video's

Meer actuele video's