Dr. Nasrs wunderkammer: Ramsey Nasr lyrisch over collectie vlinders en motten

Dr. Nasrs wunderkammer: Ramsey Nasr lyrisch over collectie vlinders en motten

In Dr. Nasrs wunderkammer staat Ramsey Nasr als verzamelaar centraal. De acteur laat zien wat hij zoal in zijn huis heeft staan aan spullen, en dat is nogal wat. Hij is onder meer lyrisch over zijn collectie vlinders en motten, van boeken tot opgezette beetjes. “Ik kan er niet over uit hoe mooi dit is”, aldus Nasr. “Dit is gewoon een avondje naar de film en volledig dronken thuiskomen. Ik denk dat mensen hiervan bijna gingen hallucineren.”

Bekijk de beelden van Dr. Nasrs wunderkammer hieronder.

Dr. Nasrs wunderkammer is sinds woensdag 11 januari wekelijks om 22.10 uur te zien bij NPO 2. Je kunt alle afleveringen van Dr. Nasrs wunderkammer terugkijken bij Gids.tv.

<em>Dr. Nasrs wunderkammer</em>: Ramsey Nasr lyrisch over collectie vlinders en motten In Dr. Nasrs wunderkammer staat Ramsey Nasr als verzamelaar centraal. De acteur laat zien wat hij zoal in zijn huis heeft staan aan spullen, en dat is nogal wat. Hij is onder meer lyrisch over zijn collectie vlinders en motten, van boeken tot opgezette beetjes. “Ik kan er niet over uit hoe mooi dit is”, aldus Nasr. “Dit is gewoon een avondje naar de film en volledig dronken thuiskomen. Ik denk dat mensen hiervan bijna gingen hallucineren.” Bekijk de beelden van Dr. Nasrs wunderkammer hieronder. Dr. Nasrs wunderkammer is sinds woensdag 11 januari wekelijks om 22.10 uur te zien bij NPO 2. Je kunt alle afleveringen van Dr. Nasrs wunderkammer terugkijken bij Gids.tv. 'Verslaafde' Ramsey Nasr in Khalid & Sophie: "Ik denk niet dat ik in Amsterdam kan blijven wonen" Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV