Noa Vahle dolt Bas Nijhuis in HLF8: 'Kan ik nog weglopen? (video)

Noa Vahle dolt Bas Nijhuis in HLF8: 'Kan ik nog weglopen? (video)

Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van vrijdag 13 januari. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv.

Talpa-ster Noa Vahle neemt het sportweekend door in HLF8. Bas Nijhuis zou VAR zijn bij de wedstrijd FC Volendam - RKC, maar dat is teruggedraaid. Je ziet in onderstaande video waarom.

Lees verder onder de video.

Noa Vahle dolt Bas Nijhuis in <em>HLF8</em>: 'Kan ik nog weglopen? (video) Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van vrijdag 13 januari. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv. Talpa-ster Noa Vahle neemt het sportweekend door in HLF8. Bas Nijhuis zou VAR zijn bij de wedstrijd FC Volendam - RKC, maar dat is teruggedraaid. Je ziet in onderstaande video waarom. Lees verder onder de video. Bas NijhuisVolgens Noa is Bas Nijhuis hebben we in het verleden gezien dat Bas Nijhuis niet erg geschikt is als VAR, en dit wordt ondersteund met ludiek beeldmateriaal. Bekijk de beelden van HLF8 hierboven. Je kunt alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Bas Nijhuis
Volgens Noa is Bas Nijhuis hebben we in het verleden gezien dat Bas Nijhuis niet erg geschikt is als VAR, en dit wordt ondersteund met ludiek beeldmateriaal.

Bekijk de beelden van HLF8 hierboven. Je kunt alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv

Actuele video's

Meer actuele video's