In de voetsporen van de Jaren 60 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

In de voetsporen van de Jaren 60 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

In de voetsporen van de Jaren 60 gemist? Bekijk hier de hele uitzending In de tweede aflevering van In de voetsporen van de Jaren 60 gaat presentator Philip Freriks weer op bezoek bij mensen die de sporen van de jaren '60 ook nog in de hedendaagse tijd voelen en zien. Philip gaat langs bij indorockers Eddy Chatalin en Hans 'Javalin' Bax, twee van de grootste indorockers van die tijd. De twee treden nog altijd op met hun wilde jaren 60-hits. Alleen de schreeuwende en gillende dames in het publiek zijn verdwenen. Kunstenaar Woody van Amen laat in het museum zijn popartkunst zien. Hij stond in de 60s bekend als de man die van orgelboeken abstracte kunst wist te maken. Philip gaat ook nog langs bij Renee de Bode, die een hele andere herinnering heeft aan de voor haar zo verstikkende jaren '60. Bekijk ook De slimste mens: eerste hulp nodig voor 'afgetakelde' Maarten en Philip? Bekijk deze video » HLF8 gemist? Bert van der Veer pleit voor Het Perfecte Plaatje Senior (video) Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

In de tweede aflevering van In de voetsporen van de Jaren 60 gaat presentator Philip Freriks weer op bezoek bij mensen die de sporen van de jaren '60 ook nog in de hedendaagse tijd voelen en zien.

Philip gaat langs bij indorockers Eddy Chatalin en Hans 'Javalin' Bax, twee van de grootste indorockers van die tijd. De twee treden nog altijd op met hun wilde jaren 60-hits. Alleen de schreeuwende en gillende dames in het publiek zijn verdwenen.

Kunstenaar Woody van Amen laat in het museum zijn popartkunst zien. Hij stond in de 60s bekend als de man die van orgelboeken abstracte kunst wist te maken. Philip gaat ook nog langs bij Renee de Bode, die een hele andere herinnering heeft aan de voor haar zo verstikkende jaren '60.

Bekijk hier alle video's en artikelen van In de voetsporen van de Jaren 60

Actuele video's

Meer actuele video's