Video: Gustaph namens België naar Eurovisie Songfestival met Because of You

Video: Gustaph namens België naar Eurovisie Songfestival met Because of You

Gustaph vertegenwoordigt België in mei tijdens het Eurovisie Songfestival in Liverpool. Dat is zaterdagavond bekend geworden in de finale van Eurosong, het Belgische nationale songfestival. Gustaph gaat meedoen met zijn nummer Because of You.

Lees verder onder de video.

Video: Gustaph namens België naar <em>Eurovisie Songfestival</em> met <em>Because of You</em> Gustaph vertegenwoordigt België in mei tijdens het Eurovisie Songfestival in Liverpool. Dat is zaterdagavond bekend geworden in de finale van Eurosong, het Belgische nationale songfestival. Gustaph gaat meedoen met zijn nummer Because of You. Lees verder onder de video. Opvallende uitslagIn Eurosong streden zaterdagavond zeven acts om de deelname aan het Eurovisie Songfestival in Liverpool. De stemmen van de vakjury, met onder andere Nikkie de Jager als Nederlands gastjurylid, en van het publiek tellen even zwaar. Dat Gustaph heeft gewonnen, is opvallend, omdat het nummer zowel bij de vakjury als bij het publiek niet de favoriet was. Bekijk hierboven het optreden van Gustaph met Because of You. Francis van Broekhuizen walgt van Sha-La-Lie van Sieneke: 'Mag het uit?' (video) Bekijk deze video » Het grote Songfestivalfeest 2022: Conchita Wurst zingt Rise Like a Phoenix Bekijk deze video » Zien: Maxine & Franklin Brown zingen Songfestival-hit De Eerste Keer bij Veronica Bekijk deze video »
Songfestival :
Video: Gustaph namens België naar Eurovisie Songfestival met Because of You

Opvallende uitslag
In Eurosong streden zaterdagavond zeven acts om de deelname aan het Eurovisie Songfestival in Liverpool. De stemmen van de vakjury, met onder andere Nikkie de Jager als Nederlands gastjurylid, en van het publiek tellen even zwaar. Dat Gustaph heeft gewonnen, is opvallend, omdat het nummer zowel bij de vakjury als bij het publiek niet de favoriet was.

Bekijk hierboven het optreden van Gustaph met Because of You.

Actuele video's

Meer actuele video's