Shownieuws: Jan Jaap van der Wal mocht niet meer terugkomen in 'DWDD' van Matthijs van Nieuwkerk

Shownieuws: Jan Jaap van der Wal mocht niet meer terugkomen in 'DWDD' van Matthijs van Nieuwkerk

Cabaretier Jan Jaap van der Wal doet in een Vlaamse krant 'De Morgen' zijn verhaal over Matthijs van Nieuwkerk. De rel rondom de presentator verbaast hem niet. Sterker nog, hij heeft het zelf ook meegemaakt bij 'DWDD'.

Ontploft
Samen met Wim de Bie was hij er te gast. Beide hebben destijds geweigerd een voorgesprek te voeren. Het interview tijdens het programma verliep live heel stroef. De redactie van Shownieuws heeft het teruggekeken en inderdaad, de vragen kwamen niet goed uit de verf. Volgens Jan Jaap is Matthijs na het programma ontploft en beide heren hoefden van hem niet meer terug te komen. Bekijk het fragment uit Shownieuws hieronder.

<em>Shownieuws</em>: <em>Jan Jaap van der Wal</em> mocht niet meer terugkomen in 'DWDD' van <em>Matthijs van Nieuwkerk</em> Cabaretier Jan Jaap van der Wal doet in een Vlaamse krant 'De Morgen' zijn verhaal over Matthijs van Nieuwkerk. De rel rondom de presentator verbaast hem niet. Sterker nog, hij heeft het zelf ook meegemaakt bij 'DWDD'. OntploftSamen met Wim de Bie was hij er te gast. Beide hebben destijds geweigerd een voorgesprek te voeren. Het interview tijdens het programma verliep live heel stroef. De redactie van Shownieuws heeft het teruggekeken en inderdaad, de vragen kwamen niet goed uit de verf. Volgens Jan Jaap is Matthijs na het programma ontploft en beide heren hoefden van hem niet meer terug te komen. Bekijk het fragment uit Shownieuws hieronder. Bekijk ook Jan Jaap van der Wal tegen verliefde Lisa: "Ik ben Jeroen Rietbergen niet" (video) Bekijk deze video » HLF8: 2022 jaar van grensoverschrijdend gedrag: "Matthijs van Nieuwkerk is vermoord" Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.



Actuele video's

Meer actuele video's