SPOILER: afvaller Wie is de Mol? Froukje: "Ik had een beetje liefdesverdriet" (RTL Boulevard)

SPOILER: afvaller Wie is de Mol? Froukje: "Ik had een beetje liefdesverdriet" (RTL Boulevard)

In RTL Boulevard wordt de exit van niet een maar twee kandidaten uit de aflevering van 'Wie is de Mol' gisteravond besproken. Sarah Janneh kreeg na haar rode scherm vorige week de kans om terug in het spel te keren. Helaas bleek haar formidabele prestatie niet genoeg. Aan het eind van de aflevering kreeg Froukje de Both een rood scherm en moest afscheid nemen. Hoe erg dat is vertelt ze aan RTL Boulevard: "Ik had een beetje liefdesverdriet!" Oud-WIDM kandidaat Ron Boszhart begrijpt precies wat ze bedoelt: "Het is de hel!"

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hieronder. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

SPOILER: afvaller <em>Wie is de Mol?</em> Froukje: &quot;Ik had een beetje liefdesverdriet&quot; (<em>RTL Boulevard</em>) In RTL Boulevard wordt de exit van niet een maar twee kandidaten uit de aflevering van 'Wie is de Mol' gisteravond besproken. Sarah Janneh kreeg na haar rode scherm vorige week de kans om terug in het spel te keren. Helaas bleek haar formidabele prestatie niet genoeg. Aan het eind van de aflevering kreeg Froukje de Both een rood scherm en moest afscheid nemen. Hoe erg dat is vertelt ze aan RTL Boulevard: "Ik had een beetje liefdesverdriet!" Oud-WIDM kandidaat Ron Boszhart begrijpt precies wat ze bedoelt: "Het is de hel!" Bekijk het fragment van RTL Boulevard hieronder. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. Het 23ste seizoen van Wie is de Mol? is wekelijks op zaterdag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Wie is de Mol? terugkijken bij Gids.tv.
Wie is de Mol? :
SPOILER: afvaller Wie is de Mol? Froukje: "Ik had een beetje liefdesverdriet" (RTL Boulevard)

Het 23ste seizoen van Wie is de Mol? is wekelijks op zaterdag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Wie is de Mol? terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's