Echte meisjes in de jungle: Jill onzeker door dikke lippen en grote borsten andere meiden

Echte meisjes in de jungle: Jill onzeker door dikke lippen en grote borsten andere meiden

Bekijk hier het heftige gevecht tussen Louisa en Esmée in Echte meisjes in de jungle.

In Echte meisjes in de jungle praat Jill openhartig over haar onzekerheid als het om het uiterlijk gaat. In de realityserie zitten voornamelijk dames die niet vies zijn van een spuitje hier en wat siliconen daar. En Jill voelt het wel dat zij niet van die dikke lippen of grote borsten heeft. “Dan denk ik, oi, ze stappen wel mooi hun bed uit. Ik heb gelijk een opgeblazen kop”, aldus de Big Brother-ster. “Hier merk ik dat ik best wel opkijk tegen die meiden. Hoe ze eruitzien. En dat maakt me best onzeker.”

Bekijk de video van Echte meisjes in de jungle hieronder. Echte meisjes in de jungle is vanaf maandag 9 januari te streamen bij Videoland.

<em>Echte meisjes in de jungle</em>: Jill onzeker door dikke lippen en grote borsten andere meiden Bekijk hier het heftige gevecht tussen Louisa en Esmée in Echte meisjes in de jungle. In Echte meisjes in de jungle praat Jill openhartig over haar onzekerheid als het om het uiterlijk gaat. In de realityserie zitten voornamelijk dames die niet vies zijn van een spuitje hier en wat siliconen daar. En Jill voelt het wel dat zij niet van die dikke lippen of grote borsten heeft. “Dan denk ik, oi, ze stappen wel mooi hun bed uit. Ik heb gelijk een opgeblazen kop”, aldus de Big Brother-ster. “Hier merk ik dat ik best wel opkijk tegen die meiden. Hoe ze eruitzien. En dat maakt me best onzeker.” Bekijk de video van Echte meisjes in de jungle hieronder. Echte meisjes in de jungle is vanaf maandag 9 januari te streamen bij Videoland. Echte Meisjes in de Jungle: Esmee maakt Louisa belachelijk en begint te gooien Bekijk deze video » Valerio over ruzie bij tempel Echte Meisjes in de Jungle: "Toen sloeg de vlam in de pan" Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's