Jinek: hoe staat het met het The Voice of Holland-onderzoek?

Jinek: hoe staat het met het The Voice of Holland-onderzoek?

Dinsdag 17 januari 2023 om 10:09

Het is alweer een jaar geleden sinds The Voice of Holland (voorlopig) ten onder ging aan alle ophef over grensoverschrijdend gedrag, achter de schermen bij het programma. Hoe gaat het met het onderzoek dat advocatenkantoor Van Doorne in opdracht van producent ITV daarnaar instelde? 'Dat vordert gestaag en krijgt goede medewerking en betrokkenheid', leest Eva Jinek voor uit een verklaring.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van maandag 16 januari. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken via Gids.tv.

Jinek: hoe staat het met het <em>The Voice of Holland</em>-onderzoek? Het is alweer een jaar geleden sinds The Voice of Holland (voorlopig) ten onder ging aan alle ophef over grensoverschrijdend gedrag, achter de schermen bij het programma. Hoe gaat het met het onderzoek dat advocatenkantoor Van Doorne in opdracht van producent ITV daarnaar instelde? 'Dat vordert gestaag en krijgt goede medewerking en betrokkenheid', leest Eva Jinek voor uit een verklaring. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van maandag 16 januari. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken via Gids.tv.
TV :
Jinek: hoe staat het met het The Voice of Holland-onderzoek?

Actuele video's

Meer actuele video's