ZIEN: Mirjam Bikker de nieuwe partijleider: 'Het is geen droom die uitkomt'

ZIEN: Mirjam Bikker de nieuwe partijleider: 'Het is geen droom die uitkomt'

Mirjam Bikker volgt de opgestapte Gert-Jan Segers op en wordt daarmee de eerste vrouwelijke leider van de partij. “Als ik kijk naar de harde koppen die tegenover elkaar staan in dit land, dan wil ik dat anders.” Het is alleen nooit een droom geweest om deze plek te bemachtigen zegt zij aan tafel bij Op1.

Bekijk het fragment van Op1 hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

ZIEN: <em>Mirjam Bikker</em> de nieuwe partijleider: 'Het is geen droom die uitkomt' Mirjam Bikker volgt de opgestapte Gert-Jan Segers op en wordt daarmee de eerste vrouwelijke leider van de partij. “Als ik kijk naar de harde koppen die tegenover elkaar staan in dit land, dan wil ik dat anders.” Het is alleen nooit een droom geweest om deze plek te bemachtigen zegt zij aan tafel bij Op1. Bekijk het fragment van Op1 hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Nico Tak in Op1: 'Oorlog tussen Rusland en Oekraïne is hypermodern' Bekijk deze video » Karien van Gennip: 'Werkgevers gooi de lonen met 7 procent omhoog' (video) Bekijk deze video » Eric van der Burg in Op1 over instroom asielzoekers: 'Fundamentele verandering nodig' Bekijk deze video »
TV :
ZIEN: Mirjam Bikker de nieuwe partijleider: 'Het is geen droom die uitkomt'

Actuele video's

Meer actuele video's