Khalid & Sophie: WK ijszwemmen vraagt temperaturen water kouder dan vijf graden

Khalid & Sophie: WK ijszwemmen vraagt temperaturen water kouder dan vijf graden

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van woensdag 18 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

<em>Khalid &amp; Sophie</em>: WK ijszwemmen vraagt temperaturen water kouder dan <em>vijf graden</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van woensdag 18 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv. We liggen niet voor ons plezier in water dat kouder is dan vijf graden. Toch doet wereldkampioen ijszwemmen Inge Wolfs dat wel: "Dit is onwijs gezellig, knus, afzien. Je hebt een super zware keuring." Het water moet doorgaans kouder zijn dan vijf graden, dan gaat het ijszwemmen van start. Vorige week was het WK ijszwemmen in Frankrijk. Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Khalid & Sophie: WK ijszwemmen vraagt temperaturen water kouder dan vijf graden

We liggen niet voor ons plezier in water dat kouder is dan vijf graden. Toch doet wereldkampioen ijszwemmen Inge Wolfs dat wel: "Dit is onwijs gezellig, knus, afzien. Je hebt een super zware keuring." Het water moet doorgaans kouder zijn dan vijf graden, dan gaat het ijszwemmen van start. Vorige week was het WK ijszwemmen in Frankrijk.

Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's