HLF8 gemist? Zus van Jacqueline vermoord door ex-partner: "36 messteken"

HLF8 gemist? Zus van Jacqueline vermoord door ex-partner: "36 messteken"

Woensdag 18 januari 2023 om 20:56

Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van woensdag 18 januari. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>HLF8</em> gemist? Zus van <em>Jacqueline</em> vermoord door ex-partner: &quot;36 messteken&quot; Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van woensdag 18 januari. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. De zus van Jacqueline is vermoord door haar ex-partner: "M'n zusje veranderde in de loop van die relatie. Ze was niet haar sprankelende zelf." Het was voor Jacqueline moeilijk om de relatie van buitenaf te aanschouwen noc te oordelen. Ze moet haar zusje nu missen: "Hij heeft haar met 36 messteken om het leven gebracht. Bekijk de beelden van HLF8 hierboven. Je kunt alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv
Talkshow :

De zus van Jacqueline is vermoord door haar ex-partner: "M'n zusje veranderde in de loop van die relatie. Ze was niet haar sprankelende zelf." Het was voor Jacqueline moeilijk om de relatie van buitenaf te aanschouwen noc te oordelen. Ze moet haar zusje nu missen: "Hij heeft haar met 36 messteken om het leven gebracht.

Bekijk de beelden van HLF8 hierboven. Je kunt alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv

Actuele video's

Meer actuele video's