Ali deelt zijn lekkernijen niet tijdens Big Brother

Ali deelt zijn lekkernijen niet tijdens Big Brother

Woensdag 18 januari 2023 om 22:24

Het spelprogramma Big Brother wordt steeds zwaarder, er is bijvoorbeeld minder lekker eten beschikbaar. Deelnemer Ali deelt zijn beperkte snoepjes dan ook niet. ''Wel weinig, kom op man'' reageert Ali wanneer zijn lekkernijen al weer op zijn.

Bekijk het fragment van Big Brother hieronder.

Ali deelt zijn lekkernijen niet tijdens <em>Big Brother</em> Het spelprogramma Big Brother wordt steeds zwaarder, er is bijvoorbeeld minder lekker eten beschikbaar. Deelnemer Ali deelt zijn beperkte snoepjes dan ook niet. ''Wel weinig, kom op man'' reageert Ali wanneer zijn lekkernijen al weer op zijn. Bekijk het fragment van Big Brother hieronder. Big Brother is elke werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 5 en te volgen via Videoland. Big Brother: Live is elke zaterdag om 20.00 uur te zien bij RTL 5. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Big Brother terugkijken op Gids.tv. Rare gesprekken in de nacht in het Big Brother huis Bekijk deze video » Big Brother: wie moet als eerste naar huis? (video) Bekijk deze video »

Big Brother is elke werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 5 en te volgen via Videoland. Big Brother: Live is elke zaterdag om 20.00 uur te zien bij RTL 5. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Big Brother terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's