Schiphol doet belofte: geen lange rijen meer (Op1)

Schiphol doet belofte: geen lange rijen meer (Op1)

Woensdag 18 januari 2023 om 22:53

Schiphol belooft passagiers dat er geen lange rijen meer ontstaan op de luchthaven. Maar is dit wel haalbaar? Om deze belofte waar te maken worden er veel nieuwe mensen aangenomen. ''Als de meivakantie van start gaat, zijn er 700 mensen aangenomen in een half jaar tijd. Dat is een knappe prestatie'' zegt Yteke de Jong in het programma OP1.

Bekijk het fragmenr van Op1 hieronder.

<em>Schiphol</em> doet belofte: geen lange rijen meer <em>(Op1)</em> Schiphol belooft passagiers dat er geen lange rijen meer ontstaan op de luchthaven. Maar is dit wel haalbaar? Om deze belofte waar te maken worden er veel nieuwe mensen aangenomen. ''Als de meivakantie van start gaat, zijn er 700 mensen aangenomen in een half jaar tijd. Dat is een knappe prestatie'' zegt Yteke de Jong in het programma OP1. Bekijk het fragmenr van Op1 hieronder. De latenighttalkshow Op1 is elke werkdag rond 22.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering en de beste fragmenten van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Schiphol doet belofte: geen lange rijen meer (Op1)

De latenighttalkshow Op1 is elke werkdag rond 22.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering en de beste fragmenten van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's