Zien: gênant moment voor Gary Lineker als seksgeluiden live-uitzending BBC verstoren

Zien: gênant moment voor Gary Lineker als seksgeluiden live-uitzending BBC verstoren

Gary Lineker deed nietsvermoedend de presentatie van zijn live voetbalprogramma over de FA Cup voor de BBC, toen de uitzending bruut werd verstoord. Ineens klonken harde seksgeluiden door de studio, en Lineker heeft geen idee waar dit vandaan komt. Even later is gebleken dat het gaat om een grap, ergens in de studio was een mobiele telefoon vastgeplakt en deze fabriceerde de kreungeluiden. Later heeft Lineker zijn excuses aangeboden voor dit bijzondere incident…

Bekijk de beelden van de BBC-uitzending in de Shownieuws-video hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Zien: gênant moment voor Gary Lineker als <em>seksgeluiden</em> live-uitzending BBC verstoren Gary Lineker deed nietsvermoedend de presentatie van zijn live voetbalprogramma over de FA Cup voor de BBC, toen de uitzending bruut werd verstoord. Ineens klonken harde seksgeluiden door de studio, en Lineker heeft geen idee waar dit vandaan komt. Even later is gebleken dat het gaat om een grap, ergens in de studio was een mobiele telefoon vastgeplakt en deze fabriceerde de kreungeluiden. Later heeft Lineker zijn excuses aangeboden voor dit bijzondere incident… Bekijk de beelden van de BBC-uitzending in de Shownieuws-video hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. ZIEN: Máxima en Beatrix gieren het uit op begrafenis Griekse oud-koning Constantijn (video) Bekijk deze video » Heleen van Royen over roast in HLF8: 'Ik wilde geen overleden moeder-grap' (video) Bekijk deze video »
Entertainment :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV