Vandaag Inside: René van der Gijp vindt gedrag Schreuder tegenover Blind niet kunnen

Vandaag Inside: René van der Gijp vindt gedrag Schreuder tegenover Blind niet kunnen

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 18 januari. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.

In Vandaag Inside wordt de ruzie tussen Ajax-trainer Alfred Schreuder en speler Daley Blind uitgebreid besproken. René van der Gijp vindt het gedrag van de trainer niet kunnen, vooral bij het afscheid van Blind bij de club. Maar volgens Johan Derksen heeft Blind zich ook onmogelijk gedragen.

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Vandaag Inside</em>: René van der Gijp vindt gedrag Schreuder tegenover Blind niet kunnen Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 18 januari. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv. In Vandaag Inside wordt de ruzie tussen Ajax-trainer Alfred Schreuder en speler Daley Blind uitgebreid besproken. René van der Gijp vindt het gedrag van de trainer niet kunnen, vooral bij het afscheid van Blind bij de club. Maar volgens Johan Derksen heeft Blind zich ook onmogelijk gedragen. Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV