Heren Vandaag Inside grappen over prostitués bij World Economic Forum

Heren Vandaag Inside grappen over prostitués bij World Economic Forum

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 18 januari. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.

Er doen veel verhalen de ronde over het World Economic Forum, dit wordt allemaal besproken aan tafel bij Vandaag Inside. Zo verschenen berichten in het nieuws dat er veel prostitués voor het evenement zijn ingehuurd. En daar moeten René van der Gijp, Eus en Johan Derksen natuurlijk een en ander over zeggen...

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Heren <em>Vandaag Inside</em> grappen over prostitués bij World Economic Forum Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 18 januari. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv. Er doen veel verhalen de ronde over het World Economic Forum, dit wordt allemaal besproken aan tafel bij Vandaag Inside. Zo verschenen berichten in het nieuws dat er veel prostitués voor het evenement zijn ingehuurd. En daar moeten René van der Gijp, Eus en Johan Derksen natuurlijk een en ander over zeggen... Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV