Shownieuws: 'Familiegeheimen Rachel Hazes komen in rechtszaak naar buiten'

Shownieuws: 'Familiegeheimen Rachel Hazes komen in rechtszaak naar buiten'

De soap rond de familie Hazes wordt steeds gekker. In Shownieuws praat Evert Santegoeds de kijkers bij over het laatste nieuws. Op 9 februari is er namelijk een rechtszaak waarin het gaat om de erfenis van André Hazes sr. Rachel zou deze in ontvangst hebben genomen, maar omdat er een scheiding in gang was gezet zou ze hier helemaal geen recht op hebben gehad. Volgens Evert heeft ze 20 jaar geen openheid van zaken over de erfenis gegeven en komen in de rechtszaal alle familiegeheimen naar buiten...

Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

<em>Shownieuws</em>: 'Familiegeheimen Rachel Hazes komen in rechtszaak naar buiten' De soap rond de familie Hazes wordt steeds gekker. In Shownieuws praat Evert Santegoeds de kijkers bij over het laatste nieuws. Op 9 februari is er namelijk een rechtszaak waarin het gaat om de erfenis van André Hazes sr. Rachel zou deze in ontvangst hebben genomen, maar omdat er een scheiding in gang was gezet zou ze hier helemaal geen recht op hebben gehad. Volgens Evert heeft ze 20 jaar geen openheid van zaken over de erfenis gegeven en komen in de rechtszaal alle familiegeheimen naar buiten... Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Johan Derksen in Vandaag Inside: 'Ik moet iedere ochtend kotsen van familie Hazes!' Bekijk deze video » Patty Brard over 'heftig interview' met Roxeanne Hazes: 'Ze mist haar broer' Bekijk deze video »
Entertainment :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV