Zien: sneeuw in Nederland zorgt voor drukke ochtendspits en problemen op wegen

Zien: sneeuw in Nederland zorgt voor drukke ochtendspits en problemen op wegen

Het heeft weer eens gesneeuwd in Nederland. In bijvoorbeeld Apeldoorn ligt er zelfs wel 5 centimeter sneeuw. Dit zorgt niet alleen voor een prachtig uitzicht, maar op de wegen zijn er in de vroege ochtend door gladheid veel problemen ontstaan. Het is de drukste ochtendspits sinds vier jaar met bijna 700 kilometer file. Er zijn meerdere ongelukken gebeurd.

Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hieronder. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv.

Zien: sneeuw in Nederland zorgt voor drukke <em>ochtendspits</em> en problemen op wegen Het heeft weer eens gesneeuwd in Nederland. In bijvoorbeeld Apeldoorn ligt er zelfs wel 5 centimeter sneeuw. Dit zorgt niet alleen voor een prachtig uitzicht, maar op de wegen zijn er in de vroege ochtend door gladheid veel problemen ontstaan. Het is de drukste ochtendspits sinds vier jaar met bijna 700 kilometer file. Er zijn meerdere ongelukken gebeurd. Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hieronder. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv. Video: duizenden tractoren op weg naar Stroe, voor boerenprotest tegen stikstofplannen Bekijk deze video » Drukste ochtendspits van 2022 door regen en ongelukken: bekijk de beelden Bekijk deze video »
Weer :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV