Jinek: was crash regeringshelikopter Oekraïne een ongeluk of aanslag?

Jinek: was crash regeringshelikopter Oekraïne een ongeluk of aanslag?

Hieronder zie je een fragment uit Jinek van woensdag 18 januari. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken op Gids.tv.

In Jinek wordt gesproken over de crash van de regeringshelikopter in de Oekraïense hoofdstad Kiev. Hierbij zijn veertien doden gevallen, waaronder de minister van Binnenlandse Zaken Denis Monastirski. Kolonel Han Bouwmeester vertelt dat er bij hem allerlei alarmbellen afgingen, hij snapt niet dat de complete top in één toestel zat. Ook vloog de helikopter onder zeer risicovolle omstandigheden in oorlogsgebied. Maar was het nou een ongeluk of toch een aanslag?

Bekijk het fragment van Jinek in de video hieronder. Heb je Jinek gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

<em>Jinek</em>: was crash regeringshelikopter Oekraïne een ongeluk of aanslag? Hieronder zie je een fragment uit Jinek van woensdag 18 januari. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken op Gids.tv. In Jinek wordt gesproken over de crash van de regeringshelikopter in de Oekraïense hoofdstad Kiev. Hierbij zijn veertien doden gevallen, waaronder de minister van Binnenlandse Zaken Denis Monastirski. Kolonel Han Bouwmeester vertelt dat er bij hem allerlei alarmbellen afgingen, hij snapt niet dat de complete top in één toestel zat. Ook vloog de helikopter onder zeer risicovolle omstandigheden in oorlogsgebied. Maar was het nou een ongeluk of toch een aanslag? Bekijk het fragment van Jinek in de video hieronder. Heb je Jinek gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Jinek: was crash regeringshelikopter Oekraïne een ongeluk of aanslag?

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV